AIDS-Fondet

Jeg arbejder som frivillig medhjælper i fondet til forskellige events. Eksempelelvis har jeg været med til at arbejde på AIDS-dagen, der altid finder sted den 1. december verden over.

Herunder og i linket kan du læse om hvad der sker i AIDS-fondet, og jeg kan kun anbefale flere folk at blive frivillig medhjælper, fordi man får en masse gode oplevelser og kammeratskaber, og er med til at gøre en forskel.

AIDS-Fondet er en privat organisation, som arbejder for en verden uden hiv og en verden, hvor seksuel sundhed er en ret og en realitet for alle. Vi arbejder både i Danmark og internationalt og fokuserer på de befolkningsgrupper, der er særligt sårbare og udsatte for hiv.

Vi arbejder for at sikre adgang til både forebyggelse, omsorg og behandling for alle, og for at hiv-smittede kan leve fri af fordomme og diskrimination.

Vores vigtigste opgaver er at:
•forebygge hiv hos de vigtigste målgrupper
•give støtte og rådgivning til de hiv-smittede, der er hårdest ramt
•støtte forskning i hiv
•sikre folkelig og politisk opbakning til kampen mod hiv og aids

AIDS-Fondet arbejder tillige med at forebygge andre seksuelt overførbare sygdomme herunder hepatitis, gonore og syfilis og med lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoners (LGBT) sundhed generelt.

For at opnå det har AIDS-Fondet et hold engagerede medarbejdere i København og i Aarhus, nærhed til målgruppen, solid støtte og folkelig opbakning fra vores mange frivillige, samt de tusindvis af enkeltpersoner og virksomheder, der støtter op om vores arbejde.

AIDS-Fondets øverste myndighed er en demokratisk valgt bestyrelse suppleret med fagpersoner.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for AIDS-Fondet, og skuespiller Susse Wold er præsident.

AIDS-Fondet.